Cautare

61565 de rezultate pentru "echipa ulmu din div c" (6.29 secunde)
Definind suporterii Universitatii, putem spune ca acestia nu pot face diferenta intre divizii, nu refuza nici o partida oficiala, indiferent daca echipa joaca acasa sau in deplasare, isi incurajeaza favoritii neconditionat si fara vreun beneficiu de pe urma acestui fapt.
Definind suporterii Universitatii, putem spune ca acestia nu pot face diferenta intre divizii, nu refuza nici o partida oficiala, indiferent daca echipa joaca acasa sau in deplasare, isi incurajeaza favoritii neconditionat si fara vreun beneficiu de pe urma acestui fapt.
este si cazul organizatiei PNL Mangalia, care se pregateste atat de alegerile interne, cat si de cele din toamna, pentru presedintia tarii, cand se doreste obtinerea unui scor cat mai bun, care sa il ajute pe candidatul partidului, Crin Antonescu.
Zoltan Pilecki are incredere in echipa sa si in potentialul acesteia. ... Atingerea obiectivelor si succesul presupune munca in echipa, incredere reciproca si asigurarea posibilitatilor de dezvoltare, atribute pe care le-a cultivat in interiorul companiei si in relatiile cu partenerii de afaceri.
Divizionara C Prometeu Craiova si-a reluat saptamana trecuta pregatirile in vederea returului de campionat, unul in care trebuie sa aiba un parcurs bun si sa revina in prima jumatate a clasamentului, lucru echivalent cu salvarea de la retrogradare.
Stan crede ca echipa sa a facut o partida buna: "Daca marcam, aveam sanse mari sa ne calificam!" TWENTE - STEAUA 1-0 Antrenorul ros-albastrilor considera ca ratarea lui Nikolici, din repriza secunda, a fost decisiva in stabilirea formatiei care a ajuns in "optimi".
Petre Grigoras este constient de valoarea adversarului de astazi, dar spera ca punctele sa ramana la Targu Jiu Formatia olteana Pandurii Targu Jiu va intalni astazi, de la ora 20.00 (GSP TV), pe teren propriu, pe SC Vaslui, meciul contand pentru etapa a 31-a din Liga I.
‘‘Federatia Romana de Fotbal anunta cu regret si durere disparitia dintre noi a unuia dintre cei mai mari fotbalisti din istoria fotbalului romanesc, Costica Stefanescu. ... A evoluat pentru gruparea ros-albastra pana in 1973, cand s-a transferat la echipa al carei simbol si capitan avea sa devina, Universitatea Craiova.
Echipa va putea fi inscrisa la vara in Liga a IV-a, in cazul in care vor fi locuri disponibile, iar finantatorul va face dovada faptului ca gruparea are o baza de pregatire.
Echipa pregatita de Dan Alexa va evolua in premiera in Liga 1. Din 1956 si pana astazi, clubul din Baragan a purtat mai multe denumiri. ... Actuala echipa care a reusit promovarea in Liga 1 a fost infiintata in 2005.
Radu Moraru si echipa lui au primit de la CNA licenta pentru postul Nasul TV Radu Moraru si echipa lui de la emisiunea Nasul au primit, miercuri, de la CNA licenta audiovizuala prin satelit pentru postul Nasul TV.
Sa speram ca evolutia buna de la Urziceni va fi continuata si in restul etapelor, cu toate ca in urmatoarele patru runde Universitatea va juca toate meciurile in "deplasare", avand in vedere ca partidele de acasa cu Ceahlaul si Pandurii Targu Jiu se disputa, din cate am inteles, la Caracal.
Echipa aleasa la Congres poate fi considerata victoria secreta a lui Adrian Nastase: ... si candidatul ei au devenit din nou mana a doua.
Atunci cind un antrenor isi propune sa intinereasca o echipa, de fotbal sau de orice alt sport, acesta trebuie sa tina cont de un singur lucru: ... Din acest motiv antrenorul respectiv trebuie sa-i schimbe treptat pe jucatorii imbatriniti cu cei tineri.
Fara indoiala, Gigi Becali este unul dintre personajele cele mai pitoresti din fotbalul romanesc.
Sedinta anuntata de consilierii de la PD-L, PNL, PC si PRM din Mangalia pentru marti, 24 martie a. c. ... Asta cu toate ca cei care o convoaca nu au reusit sa ii convinga si pe social-democrati, respectiv pe reprezentantii Fortei Democrate din Consiliul Local Mangalia.
Tin sa felicit din toata inima noua dar mai ales tanara echipa aleasa si sa le urez succes in activitate.
"Paguba" neta inregistrata anul trecut de societatea care gestioneaza echipa de fotbal a fost mai mica decat cea inregistrata in anul precedent, care s-a ridicat la 1.865.609 lei.
Atacantul Ianis Zicu a fost prezentat oficial la noua sa echipa Pohang Steelers, ocupanta locului doi la finalul sezonului in K-League, prima liga din Coreea de Sud, informeaza Onlinesport.
Energia Rovinari vrea sa se razbune, la Targu Jiu, dupa esecul categoric cu SCM-U Craiova din turul sezonului regulat al Diviziei A de baschet masculin, scor 76-91, si sa continue cursa pentru accederea in play-off Derbiul Olteniei la baschet masculin este dominat de Energia Rovinari, care conduce in istoria confruntarilor directe cu SCM-U Craiova, scor 5-2.
google-analytics.com